Att mata påfågeln

veckans01

Att mata påfågeln

Namnet på denna kärlekspose kommer från den indiska miniatyren där kvinnan håller fram en gyllen skål mot påfågeltuppen så att han kan picka i sig mat, samtidigt som hennes älskares lingam är inne i henne. Påfågelsn näbb är en metafor för lingam; den gyllene skålen står för yoni. För att lyckas till fullo måste de älskande vara i rätt längd i förhållande till varandra; om så inte är fallet kan kvinnan stå på en bänk eller på det nedersta trappsteget i en trappa. Ställningen lämpar sig för par som har bråttom, kanske angripna av lust under en skogspromenad; då tjänar ett träd som utmärkt stöd.

 

1

Ett bra sätt att inta den här ställningen är för kvinnan att sitta med benen isär på en möbel, kanske en soffrygg, så hon befinner sig strax ovanför mannens lem. Mannen sätter sig på huk mellan partnerns ben, då han kan kyssa och smeka hennes bröst. Hon kan böja sig fram för att kyssa hans mun.

2.

När tiden är inne reser sig mannen och lyfter upp kvinnan mot sin lingam. Hon håller ett stadigt tag runt hans nacke och slår benen om hans midja. I denna ställning kan nu ett intensivt samlag ske. Kvinnan kan stöta kraftigt mot sin partner, som stöder henne under sknkorna med bägge händer och hjälper till genom att dra henne mot sig.

3.

Denna ställning gör dock att man tröttnar fort. Mannen kan försiktigt sänka ner kvinnan mot marken/golvet, eller på en pall eller ett trappsteg i lämplig höjd, så att de kan stå, fortfarande förenade och ”mata påfågeln”. Orörlighet är ett viktigt inslag i tantrisk sex. Det möjliggör för parterna att känna spänningar och starka sensationer pirra i varje nervände, tills det bara är ett måste att åter röra sig. Nu kan rörelserna vara lugna, utdragna och helt i överensstämmelse med könsorganens egna villkor. Så slutligen, när denna återhållsamhet inte längre är möjlig, lyfter mannen upp kvinnan igen och bär henne till soffan, där fullbordan kan ske i djupa stötar.

Bildkälla: Octopus Publishing Group Ldt