Ställningar1

Oralsex lite ovanlig ställning b

 

Ser kanske jobbigare ut än vad det är. 🙂 Kan tänka mig att det blir svårt att slappna av om man inte är särskilt akrobatisk . Att behöva koncentrera sig på att hålla benen uppe sådär. Kanske mot nåt stöd. Vad tycker du om denna?Men oralsex är ju alltid en hit.. eller hur?

Oralsex igen

Woow, en storfavorit. Tjejen i fokus är aldrig fel *smile*. Denna ser väldigt avslappnad ut.


Bakifrån[/caption]

Sexigt. Skönt att känna sin partners händer på sin kropp. Många kvinnor gillar ju händer. :-). Skönt med naffs i nacken dessutom.

 Alla typer av dessa varianter är ju inte helt fel..*hihih*. Kan väl hända att det finns kvinnor som tycker denna känns för utlämnande på nåt sätt. Många vill inte fläka upp sin häck på det där sättet. Men jag gillar denna. 🙂

 Oralsex är alltid nice.

 Oralsex är alltid nice. Ser lite jobbigt ut. Nån som provat?

 

För gymnater

*jösses* akrobatikställning..gäller nog att bägge är vältränade..hihi. Akta så hon inte rasar ner med skallen i golvet och får hjärnskakning.

 Ytterligare en mysig ställning. Go brudar..låt killen jobba på..hihihi. Den här ställningen kräver nog att tjejen verkligen kan slappna av och sluta tänka på saker som att: ”oj, han kvävs”, ”usch, jag är för tung” etc. Just relax girl.

 

seriöst

🙂Yes, ytterligare en variant av oralsex..tjejen böjer sig fram så vips är det 69:an..inte helt fel