Orgasmskola

Taggar:

Orgasmskola

Går det verkligen att lära sig att få en orgasm?
”Följ Annika Sundbaum-Melins väg mot den multipla njutningen.

För att ta reda på varför inte jag får de häftiga orgasmer som vissa av väninnorna får anmälde jag mig till Ylva Franzéns orgasmskola – och blev snabbt varse att jag inte är så sexuell som jag tror.

Jag har alltid ansett mig vara en ohämmad kvinna. Den där typen som tar för sig i sängen och njuter av sex. Och visst kan jag njuta av sex, men det där med ohämmad kan vi stryka direkt. Under skolstarten samlas nio kvinnor hemma hos erotikpedagogen Ylva Franzén, den före detta lärarinnan som var först i Sverige med att hjälpa kvinnor få orgasm.

I dag driver hon en egen butik i Stockholm med sexhjälpmedel, håller föredrag och anordnar kurser, både för par och kvinnor. Mycket av hennes undervisning i konsten att orgasmera bygger på hennes egen bok som just heter ”Orgasmera mera”.

I ett mysigt inrett rum, i olika nyanser av rött ska vi nio deltagande kvinnor tala om det mest förbjudna, nämligen den egna njutningen. Vi tittar på varandra under lugg, blyga…

Vi är i åldrarna 27 till 45+ och alla har liknande bekymmer. Vissa har aldrig fått orgasm i hela sitt liv, andra kan få det, men inte med sina män och jag tror inte att någon av oss deltagare har upplevt det där multipla eller vaginala det talas så lustfyllt om. Första gången får vi tala om sexuell bakgrund och de flesta har vuxit upp under förhållanden där det aldrig talades som sex, och i så fall i negativa ordalag.”

Lektion1 -Hjälp, jag vill ha orgasm

Lektion2 -Här har du din g-punkt!

Lektion3 -37 sätt att smeka klitoris

Lektion4 -Lek mer i sängen!

Lektion5 -Håll tungan rätt i munnen

Lektion6 -Nu ska mannen få njuuuta

Lektion7 -Lär dig hitta mannens P-punkt

Lektion8 -Få lusten tillbaka med bodyflow

Lektion9 -Öka laddningen i sängen

Lektion10 -Orgasmskolan framme vid klimax

 

Läs mer om kurser i erotik och njutning av Ylva Franzén på sajten Afrodites Apotek

Källa: Expressen