infosida om orgasm

Många kvinnor får den alltid; andra mer sällan eller aldrig. Sex ska vara något njutningsfullt och din orgasm ska vara en självklarhet. Du kanske aldrig fått en orgasm med din partner och kanske att du redan gett upp hoppet om den; misströsta inte. Det finns metoder att ta till; bara du är redo att släppa prestationsångesten och alla måsten. Var sak tar sin tid.
Lär dig njuta av din kropp, lär dig att släppa dina inre spänningar/ hämningar så kommer det att fungera så småningom.
Sättet man får den på varierar men detsamma för alla är att det känns himmelskt skönt. Här hittar du lite blandad info om olika sorters orgasm, tillvägagångsätt, länkar, enkla tips med mera.

Jag önskar dig mycket nöje! /nina

Böcker om orgasm
Hur onanerar man?
P-punkten
Olika sorters orgasm
Hur känns det att få orgasm?
Länkar om orgasm
Hur får man en orgasm?
Fejkar du din orgasm?
Hur vet killen att kvinnan fått orgasm?
Orgasm enligt Hite rapporten
G-punkten
Vad är fontänorgasm?
Avslappningsmetoder
Är det vanligt att tjejer inte får orgasm?
Personlig eftertext
Alla pratar om orgasm, men vad är det egentligen?
Jag får aldrig orgasm när jag onanerar. Är det nåt fel på mig?
Fler länkar och artiklar
Orgasmskola [10 lektioner]

P-punkten

P-punkten ger ny orgasm

Nu kommer nya rön som kan göra det ännu lättare för kvinnor att njuta av sex. Nära G-punkten sitter nämligen P-punkten, en körtel som kan ge kvinnor fontänorgasmer.
– Vid rätt smek kan detta leda till kraftig orgasm, säger Per-Olov Lundberg, professor på sexologiska enheten vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.

G-punkten har varit känd i västvärlden sedan 50-talet. På slidans främre vägg finns ett område som är extra känsligt för beröring och tryck. Om man stimulerar G-området kan kvinnan få starka och långa orgasmer. Men det kan finnas ännu en njutningspunkt – kanske flera – inuti kvinnans slida.

Orgasm med sprut
Den senaste har döpts till P-punkten av den indiske läkaren Shashank Samak. P-punkten är en körtel som vid stimulering sprutar ut en vätska i urinröret. P-punkten är också enligt honom ett bevis på att även kvinnor kan få utlösning liknande mannens sädestömning.

Professor Per Olov Lundberg menar att kvinnor har flera lustzoner inuti slidan och en förmåga att ejakulera.
– Alla kvinnor kan troligen hitta en eller flera individuella njutningspunkter inuti slidan. Kvinnlig utlösning är ett fenomen som är välkänt sen långt tillbaka i tiden, säger han.

Men tidigare har man trott att klitoris är den viktigaste källan till njutning för kvinnor.

  • Det råder en begreppsförvirring. Det är ingen skillnad på vaginal- och klitorisorgasmer, utan skillnaden ligger i hur de smeks fram. Hur sen orgasmen känns varierar från person till person.

Bör verkligen pröva
Kvinnor har flera erogena zoner.
– Kvinnor som har svårt att få orgasm bör verkligen pröva med stimulering på slidans främre vägg. Vissa kvinnor kan ha en en känselnedsättning i klitoris. Hur man får orgasm är individuellt. Alla kvinnor måste hitta sina egna njutningsknep. Ju kraftigare kvinnan blir stimulerad, desto lättare får hon fontänorgasm.
– Förmodligen kan alla kvinnor få en sådan eller öva upp förmågan, säger professor Per Olov Lundberg.

Fakta:

Så hittar du din P-punkt Med hjälp av fingarna
Smek först efter att kvinnan blivit sexuellt upphetsad:
För in fingrarna och gör en kom-hit-gest.
Tryck uppåt-framåt, vicka på fingrarna fram och tillbaka.

Med hjälp av en dildo
Tryck framåt/uppåt.
Penetrera och stimulera omväxlande inuti.

Stärk också bäckenbottenmuskulaturen
Knip med slidmusklerna för att få mer styrka i dessa.
Knip med slidmuskler runt penis vid samlag (eller runt en dildo).
Håll inte emot i orgasmögonblicket – tryck i stället på en smula, utåt.

Samlagsställningar som stimulerar punkter inuti slidan:

Kvinnan sitter med ansiktet vänt mot mannens fötter.

Ridställningen (Lättare för mannen att kontrollera sin utlösning och kvinnans punkter i slidan stimuleras).

Samlag bakifrån.

Missionärsställningen är INGEN bra ställning för att hitta p-punkten. Slidans övre vägg stimuleras inte. Ställningen gör kvinnan orörlig.

 

Länkar:
– Jag fann punkten av en slump
– Staven gav orgasm varje gång
– Bäst orgasm vid samlag bakifrån

Källa:
Artikel i Expressen av Katerina Janouch Olika sorters orgasm

Enligt forskarna kan man troligen skilja på tre huvudtyper av kvinnlig orgasm:

klitorisorgasm, får man när man stimulerar området runt klitoris.Vaginalorgasm /Slidorgasm, kan man få genom samlag eller annan stimulans inne i slidan, t ex med ett finger eller en massagestav. Den tredje kallas för blandorgasm och är en kombination av de två ovan. Dessa tre ovan är huvudgrupperna och de kan även delas in i andra benämningar som exemeplvis:

P-punktsorgasm
G-punktsorgasm
Multipla orgasmer
Fontänorgasm
Fantasiorgasm
Zonorgasmer

Hur känns det att få orgasm?

Orgasm får kvinnan när upphetsningen är som allra starkast och hon känner att hon inte kan hålla sig längre. Kanske slutar hon andas en kort stund, andas stötvis, stönar eller skriker. Det är också vanligt att musklerna drar ihop sig i resten av kroppen och i ansiktet.
Orgasmen påverkar alltså hela kroppen och upplevelsen och känslan är inte begränsade till underlivet.
Men lite förenklat kan orgasmen beskrivas som en serie rytmiska, ofrivilliga sammandragningar i muskler i slidan och runt anus och livmodern. De första sammandragningarna är täta och intensiva och så småningom avtar styrkan och det blir längre mellan varje spasm.
Orgasmen kännetecknas också av en värmevåg i underlivet som sprider sig i hela kroppen. En del kvinnor upplever inga sammandragningar utan bara värmekänslan.
Det händer att kvinnor får flera orgasmer i följd, så kallade multipla orgasmer.
En speciell typ av orgasm som kvinnor kan få är fontänorgasm eller kvinnlig uretral ejakulation. Vid fontänorgasm får kvinnan utlösning i form av en vätska som sprutas ut genom urinröret. Länge trodde man att fontänorgasm var detsamma som att kvinnan kissade på sig. Men flera studier visar att vätskan kommer från speciella körtlar som mynnar ut i urinröret. Denna vätska skiljer sig kemiskt från urin. Ejakulatet (vätskan som sprutas ut) kan kännas igen på att det inte luktar urin och att det inte ger fläckar på lakanen på det sätt som urin gör.
När orgasmen är över slappnar musklerna av, blodtrycket och pulsen sjunker och kvinnan andas långsammare. Samtidigt avtar svullnaden i blygdläpparna och klitoris och de återfår sin vanliga färg. Livmodern krymper och sjunker mot slidans botten och livmodertappen doppas i sperman, om sådan finns i slidan. Livmodermunnen står öppen 20-30 minuter efter orgasmen, så att eventuella spermier kan simma in.
Ett ”sömnhormon” utsöndrats från hjärnan och kvinnan känner sig behagligt avslappnad och sömnig. Kanske känner hon också tomhet och ett slags känslolöshet. Detta har fysiologiska orsaker och betyder inte att hon plötsligt är likgiltig för sin partner.

Hur känns det?
En fysiologisk beskrivning som den här säger förstås inte mycket om känslan och njutningen i en sexuell upplevelse. Hur det känns varierar från kvinna till kvinna och från gång till gång. Om du är nyfiken på hur andra känner kan du till exempel läsa sinnlig poesi och erotiska noveller och romaner. Och ta dig samtidigt tid att utforska din egen lust, som kan ge dig många sköna upplevelser.

Källa:p-piller.nu

Länkar om orgasm

Orgasmera.nu

Kvinnans väg till extas

Hemligheten är tid, tal och teknik

9 vägar till nytändning

Kvinnans 25 önskningar

Mannens 25 önskningar

Så njuter svenska kvinnor

Tjejer, ta ansvar för er orgasm

3 vägar till orgasm – varje gång

Varför får flickor inte alltid en orgasm

Så blir du tillfredsställd

Orgasmtips från Vecko-Revyn

Orgasmera mera av Amelia

 

Hur får man en orgasm?

Jag tycker det är så synd att det finns en viss procent kvinnor som aldrig har fått orgasm. Varför ska det behöva vara så? Nu är inte jag någon expert i ämnet men kan ju skriva ner det jag tycker. Jag är en av de kvinnor som alltid haft lätt att få orgasm och jag ser verkligen till att få det jag vill ha. smile.

För att få orgasm krävs det att man slappnar av till 100%. Att man känner sig i harmoni med sin kropp. Det bästa är ju att exprimentera sig fram ensam. Känner man sin kropp och vet var man gillar att bli berörd är det lättare sedan när man är tillsammans med sin partner. Våga tala om vad det du gillar och vad du inte gillar. Säg rakt på om det är för hårt eller för mjukt. Slappna av och njut. Man ska inte heller fixera sig så mycket på det här med att det ”måste gå”. Här måstes det inget, utan ligg bara och njut. Kommer orgasmen sen är det ju bara positivt. Har man svårt att få orgasm och man kämpar på för hårt kan man nog få prestationskomplex. Helt onödigt.

Personligen kan jag säga att jag alltid har talat om för min partner var jag gillar att bli berörd. Slappnar av helt. Tänker inte på att magen kanske är lite sladdrig etc etc. Tänk inte på sådana saker för det kan nog förhindra det. Ibland går det jättesnabbt för mig när min pojkvän utför oralsex på mig och ibland kan det ta längre tid. Allt beror på sinnestämmning, om man har inre spänningar etc. Det är inte heller säkert att man alltid får orgasm enbart via samlag, då brukar jag rek. att man är väldigt nära och är hundraprocentigt ”uppmjukad” innan. smile

så tipsen av mig är:

slappna av helt

fixera dig inte vid att det måste gå

var ärlig mot dig själv och din partner

FEJKA ALDRIG

exprimentera dig fram genom att onanera. Inga sätt är fel så länge du njuter av det men var försiktig. smile

känn dig stolt över din kropp

läs böcker om orgasm

använd en dildo om det behövs. det är inte fel

känn dig inte äcklad av det du gör. alla onanerar.

 

 

Ett tips för killen är att ge sin tjej orgasm innan samlaget.
Lycka till!! Fejkar du din orgasm?

Fejkar du din orgasm?Då kan jag bara säga:
VARFÖR I HELA FRIDEN GÖR DU DET?

Genom att du fejkar din orgasm så lurar du dig själv och din älskade. Du förnekar dig själv att få äkta njutning.

Har man väl börjat med att fejka kan jag tänka mig att det är svårt att ta sig ur den härvan men du måste genast sluta med de dumheterna.

Tycker du sex är jobbigt ibland och att du kanske använder dig av fejkorgasm för att avsluta allt så fort som möjligt så tycker jag inte du ska ställa upp på sex överhuvudtaget. Ha bara sex när du själv har lust och se till att få njutning. Våga ta för dig. Exprimentera och var ärlig mot dig själva och din älskade.

Alla kan nog få äkta orgasmer men då krävs det att man släpper på sina hämningar och slappnar av. Att fejka är så dumt och onödigt. Sluta med det. Om du nu väljer att sluta med det och din kille undrar varför det inte går för dig lika snabbt som vanligt så kan du ju dra till med en nödlögn om att du är lite trött eller något. Säg att det krävs lite längre tid den här gången. Jag lovar att han hädanefter inte kommer undra mer om det. Han vill ju att du ska ha det skönt och din njutning betyder lika mycket för honom som för dig. Ge och ta. Lekfullhet och njutning i samma veva.

Läs denna artikeln:Jag fejkar orgasm och kan inte sluta

Lycka till med att få äkta orgasmer hädanefter!!!!

Hur vet killen att kvinnan fått orgasm?

När männen försöker förstå om det gått för deras älskade, låter de sig luras av porrens kvinnor som stönar och vrider på sig. I verkligheten blir både män och kvinnor stela och stilla alldeles före och under orgasmen. En del män tolkar kvinnan som ointressant av smekningarna, och kan upphöra med stimuleringen just när det är som bäst. Eller så har han redan givit upp, eftersom hon stönade och skälvde i upphetsningsfasen, då han trodde att det gick då! I all upphetsning är det inte säkert att det är så lätt att märka orgasmen för kvinnan heller.

Själva orgasmkänslan varar bara en sekund, och därefter börjar sammandragningarna runt slid- och analöppningen. Själva klimax är så kort att många kvinnor inte kan skilja mellan orgasm och sammandragningar.

Om dessa sammandragningar sker utan att du hjälper till själv, kan du vara tämligen säker på att du haft en orgasm. Här är andra tecken på orgasm. De flesta punkterna kan överföras till män:

Spänningen ökar, därefter plötslig avspänning.

Klitoris blir hård och stor och sedan överkänslig.

Blir våt i slidan, en del kvinnor sprutar när det går.

Muskelsammandragningar

Alla muskler spänns,kramper eller skälvningar i kroppen.

Svank i ryggen under upphetsningsfasen, under orgasmen skjuts bäckenet framåt.

Spontant utstöter du ljud, suckar och skrik eller okontrollerade kärleks- och snuskord.

Blir yr, känner att du faller.

Medvetandet trängs bort

Känner att du smälter samman och blir ett med partnern, en obeskrivlig lyckokänsla.

 

 

De fysiska tecknen på upphetsning är som regel starkast under orgasmen: Du är varm och svettig. Andningen ändrar sig, pulsen dunkar fort och bröstvårtorna som har stått styva hela tiden knoppar sig så hårt att det nästa gör ont. Orgasm enligt Hite rapporten

En av tio kvinnor får aldig orgasm enligt undersökningar. Och kvinnor som får orgasm blir allt yngre. Shere Hite gav ut en rapport för en massa år sedan som fortfarande är aktuell. Hon frågade 3000 amerikanska kvinnor om deras sexliv. Alla upplevde sexuell tändning som uuteslutande positivt. Med orgasm var det annorlunda. Detta att gång på gång bli tänd utan att uppleva orgasm, att bli avbruten på väg mot orgasm eller att inte alls få det, känns förfärligt. Följande säger en kvinna i Hite rapporten:

”Ja, jag blir frustrarad,arg, rädd, otrygg och förödmjukad. Jag känner mig omåttligt frustrerad. Det gör så ont att jag måste kura ihop mig, jag är rasande och har lust att mörda min partner. Att inte få orgasm är värre än att inte ha sex över huvudtaget.

Många kvinnor säger att det inte är så viktigt med orgasm under samlaget. Men Shere Hite frågar om sanningen inte är den att vi inte klarar av att få orgasm då och sedan ursäktar oss med att det inte är viktigt. Vi önskar mest närhet och smek, med beror det på att vi har fått lära oss det? Den fysiska orgasmen är väl också en naturlig del av vår sexualitet. Ensam och med en man.

Argument om att vi biologiskt sett inte behöver orgasm håller inte. Enligt bäckenbottenexperten Unni Akre vid Ullevål sjukhus i Norge blir bäckenbotten starkare för varje orgasmsammandragning. Thore Langfeld säger att menstruationssmärtor blir kraftigare hos kvinnor som inte får orgasm. Mycket tyder också på att det psykiska tillståndet med hänsyn till att få barn försvagas utan orgasmer. Och varför i hela världen ska kvinnor inte få njuta av något som är så skönt, som är gratis och helt utan biverkningar?

Källa: En artikel om Hite rapporten

G-punkten

Finns G-punkten? Många forskare svarar utan tvekan ja på den frågan, medan andra är mer tveksamma. G-punkten har fått sitt namn efter den tysk-amerikanska gynekologen Gräfenberg. Han hävdade att kvinnor har ett särskilt känsligt ställe några centimeter innanför slidöppningen, på slidväggen framtill i slidan. Om denna punkt stimuleras, exempelvis genom att man trycker mot den med ett finger, kan kvinnor få orgasm.

I dag finns det forskare som tycker att G-punkten är en alltför snäv och statisk definition. I stället för en viss liten punkt kan man tala om ett större ”njutningsområde” som omfattar de inre blygdläpparna, slidmynningen och slidväggarna i slidans yttre del. Man ifrågasätter också föreställningen att G-punkten är ett fast ”organ” på samma sätt som exempelvis klitoris, och menar att det snarare handlar om en ”funktion” som kan uppstå i samband med sexuell upphetsning. Som alltid när det handlar om sexuell njutning är det i huvudet det mesta händer.

Saxat från ett forum på webben:

”G-punkten är inte en liten punkt egentligen, utan det är ett område i slidan som gränsar mot kvinnans prostatamuskel.. området sitter 2-5cm in i slidan på översidan, mot magen till. Där kan det vara skönt att få stimulans för tjejen.”

Vad är fontänorgasm?

En klar vätska som vissa kvinnor utsöndrar genom urinröret under orgasmen. Den hör ihop med stimulering av G-punkten och kvinnor som har vältränade bäckenbottenmuskler har lättare att få dem eftersom det kan krävas mycket både inre och yttre stimulering. Från vissa kvinnor forsar vätskan, andra märker det knappt. Precis som urin kommer vätskan från urinröret, så man vet inte om det är urin eller en vätska som liknar den manliga sädesvätskan. En teori är att vätskan kommer från körtlarna som omger urinröret eftersom tester visat att den skiljer sig från urin i sammansättningen.

Avslappningsmetoder

Nya metoder
I programmet Hannah (som handlade om kvinnlig erotik),som sändes den 31/3-2003, kunde ni se en tjej [ det var jag 🙂 ] testa några nya avslappningsmetoder för att försöka få orgasm.

Dessa övningar var i mitt tycke seriösa och med övning kan det nog fungera. Men eftersom jag alltid haft lätt för att få orgasm så kunde jag snabbt känna att det pirrade och strålade värme i mellangärdet. Kvinnor som har svårt att få orgasm måste nog öva upp till 15-20 timmar innan det fungerar.

Detta är inte fejk, anser jag. Detta är väl ingen metod man använder som substitut för att onanera utan detta är väl ett steg i rätt riktining när det gäller att lära sig slappna av.

Övningarna jag testade:

Första övningen skulle jag stå upp lutad mot en vägg. Böja på knäna, peka in med tårna, lyfta upp hälarna ett par centimeter och andas djupt in och ut med armarna rakt utstäckta.

Så jag stod där och andades in och ut och hör och häpna kände jag att mina kropp började skaka. Det ilade i mellangärdet. Jag avslutade direkt. Hihi. Många kanske börjar skaka för att de känner sig obekväma i ställnigen men då har man gjort fel. Det handlar om att slappna av till 100%. Övning krävs.

I den andra övningen skulle jag ligga ner på rygg. Lyfta upp mina ben i luften. Ha knutna nävar och lägga dem under rumpan. Skulle peka in med tårna och lyfta armarna och andas på samma sätt.

Den övningen var väldigt jobbig eftersom jag inte är särskilt vältränad. smile. Kände mig som en strandad val att ligga där. Det var jobbigt att koncentrera sig på att ha benen i luften.

Den tredje övningen skulle jag ligga ner med böjda knän. Samma grej med tårna. Skulle lyfta på rumpan. Gå upp lite i brygga. Andades in och ut för fullt och efter en liten stund började kroppen skaka. Det var helmysko. Började känna hur det hettade i hela min kropp, mest i mellangärdet. Avslutade övningen där då jag kände att det vart så privat. smile Blev ju något medveten om att jag var i en studio och att det satt publik och glodde på mig.

Tror verkligen dessa metoder kan vara något för kvinnor som vill lära sig att slappna av och släppa på sina inre spänningar. Genom övning fungerar det nog att få en orgasm.

Är det vanligt att tjejer inte får orgasm?

Det är inte så vanligt att tjejer får orgasm enbart genom samlag. Ofta behövs det stimulering av klitoris och det kan tjejer få genom att smeka sig själva och/eller att partnern hjälper till.

Samtidigt kan man ha samlag eller inte. Vill man ha siffror på hur många kvinnor som får orgasm får man gå till olika undersökningar. De ställer frågan på olika sätt och ger därför lite olika svar.

Tittar man på Sex i Sverige, den stora sexualvaneundersökningen som gjordes 1996, kan man se att 60% av kvinnorna fick orgasm vid det senaste samlaget, för männens del var det 70%. När man frågade kvinnorna, som var i alla åldrar, uppgav var femte kvinna att hon sällan fick orgasm. Orgasmsvårigheter var vanligast hos de yngre kvinnorna (18-24 år).
Källa: RFSU:s frågelåda.

Personlig eftertext

Har ni svårt att få orgasm så hoppas jag att ni hittat små knep att ta till med hjälp av denna info jag har här. Personligen måste jag även säga att det beror mycket på sinnestämming om det fungerar eller inte.

Är man nervös och spänd kommer det garanterat inte att lyckas.

Har man lätt för att få orgasm och man helt plötsligt får svårare för att få det så kan det ju bro på att man är ur gängorna, trött, stressad etc. Det behöver inte betyda att det kommer vara så för evigt. Pressa inte heller dig själv. Lär känna din kropp och lär dig slappna av.

Är du med din partner så kela länge. Kyss och smek varandra. Bygg upp en skön och intim stämning. Mycket kyssar och smek, att smeka av varandra kläderna långsamt, kyssas mer, kanske övergå till petting. Man ska heller inte fixera sig vid samlag om det är så att du har svårt att få orgasm; sex är ju så mycket annat. Har du svårt att slappna av så börja med att äta en intim middag med tända ljus. Ha på mysig musik ni gillar. Sitt i soffan och kela. Man behöver inte kasta sig rakt upp i sängen. smile

Jag tycker att en bra idé kan vara att din partner koncentrerar sig på att göra det skönt för dig innan ni har samlag. Då kan du slappna av och vara kåt samtidigt som din partner blir upphetsad. Många killar tillfredställer sin flickvän efter det att han fått utlösning och det kan vara lite frustrerande för många tjejer. De får svårt att slappna av och tycker att den magiska stunden försvunnit. Killen blir ju mindre kåt efter sin egen utlösning så att ge tjejen orgasm först är i mitt tycke det bästa.

Är du själv kan du göra vad du vill och hur du vill bara du inte gör dig själv illa. Det är bara att exprimentera sig fram. De flesta onanerar och det är inget att skämmas för. Jag lovar att ditt sexliv kommer bli fantastiskt efter att du lärt dig avslappning och att tycka om din kropp. Alla pratar om orgasm, men vad är det egentligen?

”Orgasm är den sköna känsla som är höjdpunkten på sexuell stimulans. När killar får orgasm få de oftast utlösning också. Det är en vätska med milliontals spermier i.

Tjejer får oftast inte någon utlösning (även om det finns något som heter ‘fontänorgasm’ där det ibland kommer ut en klar vätska från urinröret, som inte är urin) utan hos tjejer är oftast orgasmen åtföljd av ett klart sekret i slidmynningen – och det sekretet börjar produceras där redan när tjejen börjar bli sexuellt tänd.

Det finns många beskrivningar av orgasmkänslan och förklaringar på vad som händer i kroppen då. Det är en mänsklig känsla, så alla kan få den, bara kroppen och sinnet stimuleras på rätt sätt.

Det som fysiskt händer i en tjejs/kvinnas kropp när hon får orgasm är, bland annat, att det blir en serie ofrivilliga, rytmiska, mycket sköna sammandragningar i de svullna (blodfyllda) musklerna kring slidöppningen. Innan dessa sammandragningar sker så händer en massa andra saker i kroppen; Slidmynningen blir, som jag beskrev ovan, våt av ett mycket halt sekret som kommer från några körtlar som sitter inne i blygdläpparna precis innanför mynningen. Slidväggarna svullnar också och utsöndrar ett eget sekret som håller slidan fuktig. Livmodern rätar upp sig inne i kroppen och slidan blir djupare.

Man andas djupare och snabbare och hjärtat slår fortare. Blodtrycket stiger (men det känner man inte av själv). Vissa speciella hormoner frisätts i blodet så att det känns mycket skönt i hela kroppen och sinnet. Efter orgasmen kommer en känsla av skönt välbefinnande, man är mycket avslappnad i hela kroppen, känner sig dåsig, kanske till och med sömnig.

Ibland kan orgasmen komma helt av sig själv när man sover, en så kallad våt dröm.Eftersom du frågar om orgasm så förstår jag att du inte har haft någon ännu. Om du skulle vilja veta hur det känns så är det bästa och säkraste sättet att nå en genom att onanera. ”
Källa:beinggirl.nu

Jag får aldrig orgasm när jag onanerar. Är det nåt fel på mig?

”Jag tror inte det är något fel på dig bara för att du inte får orgasm när du onanerar. Jag skulle vilja uttrycka det på det här viset: Du har bara inte fått orgasm än. Du har med andra ord inte lärt känna din kropp och dina behov än. För att du lättast ska nå orgasm genom onani gäller det att du först ser till att du får vara ifred så att du slipper oroa dig för att någon ska klampa in medan du utforskar din kropp. Sen är det bara att öva i lugn och ro.

Vad som fungerar för dig kan vara något helt annat än för någon annan så du måste själv komma fram till vad som känns skönt för dig.

Börja med att leta reda på alla dina erogena zoner. Några av de klassiska är öronen, halsen, insidan på handlederna och armarna, handflatorna, fingrarna, brösten , insidan på låren, skinkorna, och så det allra heligaste; skötet med blygdläpparna och klitoris som är den allra känsligaste punkten.

Smek dig själv, massera, använd lotion och/eller massageolja och ha en riktig ”date” med dig själv till du upptäcker vad som tänder dig och får dig att njuta och får hjärtat att slå fortare och andhämtningen att öka. Ge dig själv åtminstone en timme till att börja med för att riktigt lära känna dig själv. Det kan ta många gånger innan du lyckas! Sen när du väl har lärt känna dig själv kanske du inte behöver så lång tid för att nå orgasm, om du nu vill ha den snabbt… Tänk också på att det kan vara olika lätt eller svårt olika gånger, beroende på var du är i din menscykel, hur mycket eller lite stress du har i ditt liv för tillfället, mm.

Lycka till med experimenterandet!”
Källa:beinggirl.nu