Olika sorters sexliv

Taggar:

olika sorters sexliv

Oavsett om man är homosexuell, bisexuell eller hetero så varierar folks sexliv.

Man kan ha Tantrasex eller sex enligt Kamasutra.

Det finns de som gillar gruppsex, trekant, parbyte, bondage, S/M, one-nightstands etc.

Det finns de som tänder på olika slags fetischism som exempelvis lack, läder, skor, sexiga underkläder och andra saker.

Det finns de som enbart onanerar /runkar.

Det finns de som gillar analsex, dominans, underkastelse, dildosex, oralsex eller exhibitionism.

Det finns t.o.m de som gillar fistfucking.

Det finns män och kvinnor som har sex med uppblåsbara dockor som finns både för män och kvinnor och det finns män som använder sig av fejkvaginor/munnar när de har sex.

Man kan ha lustfylld sex, kärleksfull sex och mer hårdhänt sex. Det finns de som tänder på att prata dirty och de som leker rollspel när man har sex.

Sex och lust är så stort och så länge det är lustfyllt och att båda parterna (eller sin leksak :-)) är med på det är det inte fel med något. Så länge ingen far illa eller blir tvingad så är allt i sin ordning. Många kanske tycker vissa varianter är för hårda och kärlekslösa men om nu vissa gillar det så är det upp till dem. Gillar man att ha sex ofta eller att onanera/runka ofta så är det upp till var och en.

Det varierar också hur ofta man har sex. Vissa par har sex varje dag medans andra har det mer sällan. Själv föredrar jag att ha sex minst 1-3 gånger per dag då det för mig är något lustfyllt och avkopplande att ha sex med min partner och jag exprimenterar mig gärna fram då jag föredrar ett avancerat sexliv.

Har du otur att leva i en relation där sexlivet nästan ”runnit ut i sanden” är det dags att göra något åt det. Man får försöka få tillbax passionen i sitt sex-kärleksliv.