Multipla orgasmer för killar

Multipla orgasmer för killar

Killar kan även få multipla utlösningar.

Killen kan försöka öva upp PC musklerna genom att avbryta strålen minst 5 gånger varje gång man kissar. Med vältränade PC muskler kan man lära sig få multipla orgasmer utan utlösning.

Det finns en bok som en kille tipsat om. Den heter ”the multiorgasmic man” och finns att beställa från webben.

Länkar:

Så får du honom att orka en gång till med taosex.

Fantastiska Katerina Janouch skriver följande om detta på sin sajt sexsvar.

Mannens Multipla Orgasmer

”Trodde du att bara kvinnor kunde uppleva multipla orgasmer? Då trodde du fel… Även män kan lära sig denna ädla konst. Läs hur.

Att kvinnor kan få flera på varandra följande, dvs multipla orgasmer, har varit känt i minst 50 år. Officiellt åtminstone sedan den amerikanske sexologen Kinsey la fram sin rapport om den kvinnliga sexualiteten, där han visar att många, kanske de flesta, kvinnor kan ha två eller flera orgasmer i tät följd. Något de flesta män avundsjukt gruvat sig för ända sedan dess. Men – även män kan faktiskt få multipla orgasmer!

Men… hallå där. Stopp ett tag. Hur skulle män kunna få multipla orgasmer? Det är ju sprut och slut som gäller för pojkar. Dessutom, när erektionen försvinner och han befinner sig i den så kallade återhämtningsperioden kan inte ens den häftigaste sexuella uppvaktingen få honom att göra något hur gärna han än vill — tills det är dags för honom att ”komma igen”. Glöm gamla sanningar. Män kan visst få multipla orgasmer. Och de kan uppnå dem på två olika sätt. Samt lära sig tekniken.

Den ena teorin bygger på att utlösning och orgasm inte nödvändigtvis går hand i hand. De amerikanska forskarna William Hartman och Marilyn Fithian har i sina undersökningar kommit fram till att 12 procent av männen de studerade kunde få orgasm innan själva utlösningen, och inte bara en utan två eller tre gånger. Slutsatsen blev, att det är själva utlösningen som gör att en man måste ha en återhämtningsperiod — kan han undvika att spruta ut säden, så kan han få flera på varandra följande orgasmer. Många killar vet ju redan hur de ska göra för att kontrollera sin utlösning och på så sätt kan de också hålla tillbaka den. Detta är en förutsättning för att orgasmen ska kunna komma flera gånger i följd. Trots detta är orgasm och utlösning i princip samma sak för många killar, även om somliga upplever hur det kommer en stark sexuell topp, som en för-orgasm, innan den ”verkliga” orgasmen och själva utlösningen. Kanske är åtskilliga män multi-orgasmiska utan att själva förstå det?

Vissa medicinska teorier backar upp faktum att orgasmen kan inträffa utan att mannen får utlösning. Det finns mediciner som kan blockera utlösningen och ge en ”torr” orgasm, liksom vissa sjukdomar. (Även om det finns läkare som inte betraktar ”för-orgasmerna” som ”riktiga” orgasmer utan mer som ett stadium där den sexuella känslan är väldigt stark och njutningen intensiv).

En annan studie av multipla orgasmer som gjordes 1989 av svenska forskarna Marian Dunn och Jan Trost visar andra intressanta resultat och en annan variant på manliga multipla orgasmer. Här intervjuades 21 män som alla hade upplevt att erektionen inte försvann under återhämtningsperioden utan de kunde fortsätta att älska och fick då ytterligare en eller två ”torra” orgasmer, utan utlösning. Männen i undersökningen hade för det mesta passerat 35-års strecket. Två av dem hade gett sig sjutton på att lära sig att få multipla orgasmer, eftersom de hade tyckt att det var så orättvist att dessa bara var reserverade för kvinnor.

Enklast är det, enligt alla forskare, att experimentera tillsammans med en stadig partner som man känner sig trygg och avslappnad ihop med. Och den manliga multipla orgasmen — om den nu verkligen kan läras in — kan förmodligen göra sexlivet bättre både för honom och för henne. Kanske om killen verkligen fick multipla orgasmer skulle inte allt bli så avhängigt av hans enda och viktiga utlösning? Dessutom skulle han kanske ha en bättre förståelse för den kvinnliga sexualiteten. Vissa sexologer varnar förstås för att för mycken ansträngning för att få en multipla orgasmer kan göra killar osäkra och i värsta fall orsaka impotens. Nå, kan du inte få multipla orgasmer så kan du väl inte. Men det kan ju vara kul att försöka…

Killar & Män, läs det här:

  1. Du kan vara en naturbegåvning vad det gäller multipla orgasmer. De flesta män tror att när de fått sin utlösning så är allt slut – men försök att fortsätta älska nästa gång. Du kan höra till de män som inte förlorar erektionen och som kan få ännu en orgasm i snabb följd, utan utlösning.

  2. Lär dig att fördröja utlösningen när du onanerar med hjälp av squeeze-tekniken (att hårt klämma till med tummen och pekfingret runt ollonet i ca 15 sekunder just när det ska till att gå). När du lärt dig kontrollera utlösningen bättre kan du pröva hur länge du kan hålla dig utan att få utlösning – ju längre du kan det, desto större chans har du att du ska få uppleva en orgasm utan föregående ejakulation.

  3. Försök att förlänga samlaget. Låt njutningen byggas upp till en topp. När du känner att du närmar dig utlösning, sakta ner. Försök att bara hålla kvar den lustfyllda känslan strax innan utlösningen.

  4. Träna dina PC-muskler- precis som tjejer tränar sina slidmuskler kan killar lära sig att träna pubococcygeal-musklerna i penis (samma som du använder när du kissar och håller kisstrålen tillbaka med). Vissa män hävdar att de genom att knipa med PC-muskeln kan hålla tillbaka utlösningen. Målet är att kunna knipa med PC-muskeln i 10-15 sekunder tio gånger i rad, en färdighet de flesta män uppnår efter några veckors träning.

Skrivet av Katerina Janouch. Saxade detta ur hennes sajt sexsvar.