MISSIONÄRSTÄLLNINGEN


MISSIONÄRSTÄLLNINGEN
En av de vanligaste ställningarna. Många tycker den är tråkig och visst är den det OM man bara kör den.
Den går att variera genom att tjejen kan hålla ihop benen tätt, sära på dem mer eller jättemycket alternativt ha benen på killens axlar. Killen kommer åt att smeka brösten, man kan kyssas och killen kan gnida mot klitoris eller om tjejen själv smeker klitors samtidigt.Missionärsställningen är INGEN bra ställning för att hitta p-punkten. Slidans övre vägg stimuleras inte. Ställningen gör kvinnan orörlig.
ETT STORT PLUS ÄR ATT MAN FÅR EN BRA ÖGONKONTAKT.

 

69:AN

Killen ligger ner på rygg och tjejen lägger sig över fast med huvudet mot mannens kön. Eller tvärtom om man så föredrar; att tjejen ligger underst och killen över.

Bägge kan då ge sin partner oralsex/munsex samtidigt.

 

EN VARIANT AV BAKIFRÅN

Killen sitter på en stol (se till att det är en stadig stol 🙂 ) och tjejn sänker sig över hans penis med ryggen vänd mot honom. Killen kan sitta i en fåtölj, soffan etc. Killen kommer åt att smeka tjejns bröst, klitoris och andra erogena zoner.


BAKIFRÅN/DOGGY STYLE

Tjejen står på knä och killen står bakom. Går att variera på alla de sätt. Killen är alltid bakom. Tjejen kan ligga på magen helt platt eller med lite upphasad rumpa… typ med kuddar under magen så man kommer upp en bit. Tjejen kan ha sina händer på väggen och stå på knä och killen står bakom. Man kan stå upp.. ja som sagt variera massor. Det är bara att testa sig fram.

ETT STORT PLUS ÄR ATT KILLEN KOMMER ÅT P-PUNKTER INUTI KVINNANS SLIDA. Killen kan även smeka tjejens bröst och häck.


TREKANT

Ja, ni ser att de är tre på bilden. 🙂
Det kan vara två killar och en tjej, två tjejer och en kille eller tre tjejer alt. tre killar. Man har ju ofta hört att det är en killes dröm att ha två tjejer samtidigt men det varierar nog. Man ska nog tänka sig för riktigt noga innan man gör en sån här grej för det kan ”förstöra” mellan det paret som är ihop. Killen eller tjejen kanske får mersmak och det kan tära på den andra som då inte känner sig tillräcklig. Är man däremot helt överens om vad som gäller så funkar det… men risken finns… har hört det så många gånger.


TJEJSEX

2 tjejer som har sex med varandra. Behövs ingen närmare beskrivning av det. De har himmelskt skön sex med varandra och klarar sig helt utmärkt utan en penis. 🙂


RIDSTÄLLNINGEN
Mannen ligger ner och kvinnan sätter sig på penisen. Ridställningen är bra då mannen lättare kan kontrollera sin utlösning och kvinnans punkter i slidan stimuleras samtidigt. Fast det finns de män som inte kan kontrollera sin utlösning då kvinnan har kommandot så det varierar. Kvinnan kan vända sig om och köra omvänd bakifrån med rumpan/ryggen vänd mot killen. Som tjej kan man lägga sig över killen, luta sig bakåt, stödja sig mot väggen framför, mot killens bröstkorg etc. Beror lite på killens penis vinkling. Man kan sitta som på huk om man föredrar mer insyn i det hela.. 🙂 ETT STORT PLUS ÄR ATT TJEJEN EL. KILLEN KAN SMEKA KLITORIS SAMTIDIGT. Ögonkonkt. Smek på övrig kropp, kyssar etc.

 

 

EN STÅENDE STÄLLNING

Krävs nog att tjejen inte väger för mycket och att killen är stark i armarna. Den här ställningen ger mig en anledning till att vilja banta. 🙂 alternativt tvinga min karl till gymmet. *tihii*

Väger 76 kg så jag har inte testat denna med min sambo men däremot när jag var ung och smal… den är helmysig. Man orkar dock som kille inte hålla på så länge.

Kommentera