Kamasutra -Tantra -Tantric sex

veckans01
Det finns en uppsjö av ställningar. Många har man ju hört talas om och säkerligen testat också men så börjar man tänka till hur många man verkligen använder sig av när man har sex. Missionären, rida, bakifrån, 69:an och skeden. ”Jaha, vi kör 5 ställningar men varför testar vi aldrig en av de hundratals andra? ” börjar man kanske undra. 🙂 Visst är det så att man använder fler men man varierar dem i all oändlighet. Som bakifrån; den varianten går att variera hur mycket som helst. Så i slutändan blir det fler än 5 man testat. Här på sidan kan ni ta del av lite olika ställningar det finns. Ha det så kul; ja, för vissa är verkligen komiska. *tihii* Ett tips är att skaffa sig en bok typ ”Kama Sutra” och sen sätta igång att testa och exprimentera.

 

THE ONE CLICK KAMASUTRA – Animerat

Sju ställningar för bättre sex [bildspel] . Illustration av Alexander Jartsev

Animerade bilder på sexställningar:
Detta är en amerikans sida. Lite småkul dessutom då det rör sig och hörs. *s*

Surfa vidare dit –>>

En bra svensk sida

Det beskrivs bra med bild, namn och förklaring.
Surfa dit –>>

cat-ställningen

En av ställningerna är ny och spännande och kallas för catställningen ( The coital allingnment Technique) som betyder ungefär samordningssamlagsställningen.
Med denna ställning är kvinnans chanser större att uppnå orgasm medan mannens penis är inne i slidan. Ställningen ökar också chanserna för mannen och kvinnan att uppnå orgasm samtidigt.

Läs mera –>>

Bryggtekniken
Många kvinnor har svårt för att få orgasm under samlaget, men det kan ändras om klitoris stimuleras med handen. Bryggtekniken går ut på att kvinnan får klitoral stimulering nästan ända fram till orgasm men låter sedan samlagsrörelserna utlösa orgasmen.

Läs mera –>>