Alla sorters älskare

EROTIKSIDAN – SAJTEN FÖR DIG SOM GILLAR EROTIK – FÖR LUST, NJUTNING, GLÄDJE OCH INSPIRATION

Alla sorters älskare

Texten är skriven av journalist Marianne Eilenberger. Hittade denna text i en av mina Cupidotidningar jag har kvar sen slutet på 80-talet. 🙂

Jag har använt några stycken ur den.

toapappersmanikern:

Lukten av sperma och svett fyller rummet. I halvannan timme har vi älskat hett och hämningslöst.

För cirka tre sekunder sedan föll han stönande samman över min kropp, och nu ligger jag lyckligt utknullad på ryggen med särade ben och halvslutna ögon.
Han petar mig på skuldran och jag öppnar ögonen och ler slött. I handen har han en toarulle.

”En toarulle”, tänker jag, ” så uppfinningsrikt. Inte en dildo eller massageapparat, utan en toarulle”. Men jag är för trött. ”Nej, nej”, säger jag till honom och fnyser kokett, ”det behöver du inte, jag är helt färdig”. Han stirrar oförstående på mig. ”Jag tänkte att du gärna ville torka av dig”, säger han och ger mig en bit.

Min blick faller på hans kuk, vilken för mindre än en halv minut sedan befann sig så skönt i mitt sköte. Nu skiner den nytorkad som putsat kyrksilver.

Detta är en renodlad pappersmaniker. Mannen, som innan han torkat svetten ur pannan, far iväg och hämtar papper. Inte för att skriva en hyllningsdikt till mina bröst utan för att gnugga och gnida bort varje spår av safter och säd från sig själ, sängen och mig.

En gång har jag till och med fått en disktrasa som efterspel. Jag kände mig som en illaluktande kloak.

köttbullevändaren:

Jag ligger på rygg med honom över mig…nej,jag ligger på mage..inte längre, jag ligger med huvudet hängande utanför sängkanten, och han står framför mig…nej, vi står på golvet och han lyfter upp mig…stopp, vi är tillbaka i sängen, jag ligger på vänster sida….höger..vänster…

Köttbullevändaren i action. Mannen som förväxlar spännande variationer med oavbruten skyndsam aktivitet. Ingen ställning varar mer än åtta sekunder och man vet aldrig var någonstans man befinner sig i rummet. Slut ögonen i en minut och när du öppnar dem igen så befinner du dig i badrummet eller köket eller på balkongen. Man blir vänd och vriden som en köttbulle i stekpannan. Så snart man har hittat rytmen så ändrar den sig igen. Efter ett tag slutar man att följa med i det hela men fogar sig. Passiv och förvirrad. Och man kan inte ens trösta sig med att titta upp i taket och tänka på något annat. Som regel hinner man knappt se vilken färg det har. Likaså är det omöjligt att bara sluta ögonen och slumra till.

kopieringsmaskinen:

Jag smeker hans skuldra, han smeker min skuldra. Jag biter lite i hans mage, han biter lite i min mage. Jag låter handen kila ner till hans kuk, han tvekar förvirrat ett ögonblick och låter till slut handen vila på min klitoris.

Med en älskare av kopieringsmaskinstypen vet man vad man får från början till slut. Tristess!!!

Kommentera